Het guesthouse

Marjolein-guesthouse kan omschreven worden als een prachtig gastenverblijf voor twee personen met de hotelservice van bed- en badlinnen.

Het slaapgedeelte omvat een tweepersoonsbed. Vanuit de comfortabele zetel geniet u van een gezellige tv avond. De inkom omvat een gezellig zithoekje met daartegenover de dressing. Het kookeiland voorziet alle materiaal om naar believen elke maaltijd voor te bereiden. De frigo staat koel om met allerlei lekkers door jou te worden gevuld om van je ontbijt,middag- of avondmaal te genieten. Hiervoor kunnen wij je met plezier enkele warme bakkers, beenhouwers en kruidenierszaken aanbevelen in onze hoppestad. Marjolein bevindt zich slechts op 3 km van het stadscentrum.

Marjolein is de rode draad doorheen het gastenhuisje en staat ter verwelkoming aangeplant in verschillende bloempotten. Marjolein/Oregano, is een kruidachtig, welriekend plantje dat in de keuken wordt gebruikt om zich te verwennen met een lekkere thee of om het geurige kruid te gebruiken bij verschillende vleesbereidingen.

De zoete geur van Marjolein werd volgens zeggen door Aphrodite gecreëerd als brenger van geluk en vreugde, gevoelens die je ongetwijfeld aan je Marjolein verblijf overhoudt.


Omgeving

Enkele aanraders in de streek: